Het prachtige evenement ‘Nijmegen Klinkt!’ zal plaatsvinden in de middag van 6 juni 2020 een streetparade door de historische binnenstad van Nijmegen en in de middag van 7 juni 2020 zal  een concerterend programma worden aangeboden aan het publiek door de hele binnenstad met orkesten, ensembles, koren en dansgroepen.

Wij nodigen  u hierbij van harte uit om uw aan-, maar ook af te melden. Wij herinneren u er vriendelijk aan om het online formulier met uw aanmelding uiterlijk 31 januari 2020 in te vullen.

Controleert u de gegevens van uw organisatie, uw contactpersoon, het aantal leden van het gezelschap, of u 'selfsupporting' voor een optreden bent et cetera.
Sommige grote gezelschappen hebben kleinere ensembles binnen hun geledingen of leden nemen deel aan meerdere gezelschappen. Geef aan ons deze namen door via het formulier.

Het evenement Nijmegen Klinkt! wordt gezamenlijk georganiseerd door drie partijen. Uiteraard zijn er overlaps. Omdat we collegiaal het totaal programmeren kan er een mooi, aantrekkelijk en afwisselend programma ontstaan.
Stichting Nijmeegse Muziek Federatie (koren en dans);
Stichting Nijmeegse Federatie van Muziekverenigingen (hafabra),
Valkhof Klassiek namens Stichting Vlegel (klassiek) en Heart for Arts.

Wij doen ons best iedereen een plaats te bieden, dat lukt niet altijd. De eerste zestig inschrijvingen krijgen voorrang.  In maart informeren wij u met de definitieve inschrijvingsbevestiging en voorlopige planning. Begin mei publiceren wij de uitvoeringstijden en -locaties.

Wij overwegen het programma uit te breiden op zaterdag om zo meer gebruik te kunnen maken van de kostbare locatievoorzieningen. Ook gaan we u informeren over nieuwe mogelijkheden en een visie op de komende jaren.

Let op. Sommige velden zijn verplicht. Let u goed op de foutmelding onder het kopje waarvan u nog iets moet invullen. Als u het niet weet dan vult u een 0 in. Een aanvullende help-beschrijving per invulveld kunt u zichtbaar maken door op het witte vlak te klikken. Uw gegevens worden opgeslagen als u de velden hebt ingevuld en onderaan op de knop 'Profiel bijwerken' heeft geklikt. Uw gegevens zijn dan opgeslagen en u kunt de link weer gebruiken om dit te bekijken.

Meer informatie vind u op www.nijmegenklinkt.nl of per e-mail: info@nijmegenklinkt.nl

* indicates required
Dit is het primaire e-mailadres waarmee uw organisatie is ingeschreven. Wilt u het wijzigen? Dan stuurt u ons een e-mail.
Vult u hier de naam in van de organisatie, of organisator die verantwoordelijk is voor de uitvoering en het centrale e-mailadres waarmee dit bij Nijmegen Klinkt bekend moet zijn.
Vul Nee in als u zeker weet dat u met editie 2020 niet meedoet, maar in de toekomst wel geïnformeerd wil worden. Vult u Misschien in als uw project nog in ontwikkeling is en past u dit later aan naar Ja, doch uiterlijk voor 10 januari 2020.
Als uw organisatie niet is ingeschreven bij de KvK of bij notaris gevestigd dan vult u hier 'Niet van toepassing' in
Dit is de naam waarmee uw gezelschap in het programma komt. Dit is bijvoorbeeld handig als deze afwijkt van de algemeen bekende naam, een project of naam van de samenwerking met een ander gezelschap..
Hier vult u de voornaam in van de eigenaar, voorzitter of vertegenwoordiger van de organisatie.
Hier vult u het tussenvoegsel (bijv. 'van der') in van de eigenaar, voorzitter of vertegenwoordiger van de organisatie.
Hier vult u de achternaam in van de eigenaar, voorzitter of vertegenwoordiger van de organisatie.
Als de gegevens van de contactpersoon voor Nijmegen Klinkt anders zijn dan vult u de contactgegevens in van uw contactpersoon voor Nijmegen Klinkt .
Wat is het webadres waar bezoekers u online kunnen vinden? Begin het webadres altijd met https://www. of http://www. en het is de algemene naam van uw site.
Hier vult u het adres van de Facebook-pagina van uw organisatie in, dat is https://www.facebook.com/...
Vult u hier ja in als u binnen uw geledingen aparte groepen heeft die onder eigen naam deelnemen, maar binnen uw organisatie vallen.
Vult u hier de namen van uw ensembles die afzonderlijk optreden, maar onder uw organisatie vallen. Zij hoeven zich niet afzonderlijk in te schrijven.
Vult u hier de namen in van de personen en gezelschappen waarin zij spelen t.b.v. de programmering. Wij kunnen rekening houden met andere optredens, maar dit is geen garantie.
Wij overwegen een spreiding van het programma. Wilt u op zaterdagavond optreden?
Email Marketing Powered by Mailchimp