Het prachtige evenement ‘Nijmegen Klinkt!’ zal plaatsvinden in de middag van 6 juni 2020 met een streetparade door de historische binnenstad van Nijmegen en in de middag van 7 juni 2020 zal  een concerterend programma worden aangeboden aan het publiek door de hele binnenstad met orkesten, ensembles, koren en dansgroepen.

Wij schrijven u aan omdat u in ons bestand zit en graag willen weten of u mee wilt doen in 2020. Daarom nodigen wij  u hierbij van harte uit om uw aan-, maar ook af te melden. Vul het hele formulier zo goed als mogelijk in en sluit onderaan af met 'profiel bijwerken'. Zet u 'Deelname 2020' op 'Ja' als u meedoet, of misschien als het project nog in ontwikkeling is? Later kunt u dit nog wijzigen via dit formulier, maar uiterlijk voor de sluitingsdatum van 10 januari 2020.

Controleert u de gegevens van uw organisatie, uw contactpersoon (en of deze meerdere gezelschappen vertegenwoordigt), het aantal leden van het gezelschap, of u 'selfsupporting' voor een optreden bent et cetera. Sommige grote gezelschappen hebben kleinere ensembles binnen hun geledingen of leden nemen deel aan meerdere gezelschappen. Geef aan ons deze namen door via het formulier.

Omdat de speellocaties steeds duurder worden overwegen we een spreiding  van het programma om de locaties op meer tijden in te zetten. Willen jullie op zaterdagavond tussen 18.00 en 22.00 uur optreden?

Let op. Sommige velden zijn verplicht. Let u goed op de foutmelding onder het kopje waarvan u nog iets moet invullen. Als u het niet weet dan vult u een 0 in. Een aanvullende help-beschrijving per invulveld kunt u zichtbaar maken door op het witte vlak te klikken. Uw gegevens worden opgeslagen als u de velden hebt ingevuld en onderaan op de knop 'Profiel bijwerken' heeft geklikt. Uw gegevens zijn dan opgeslagen en u kunt de link weer gebruiken om dit te bekijken.

Meer informatie vind u op www.nijmegenklinkt.nl of per e-mail: info@nijmegenklinkt.nl
Wilt u het online formulier met uw aanmelding uiterlijk 10 januari 2020 invullen?

* indicates required
Dit is het primaire e-mailadres waarmee uw organisatie is ingeschreven. Wilt u het wijzigen? Dan stuurt u ons een e-mail.
Vult u hier de naam in van de organisatie, of organisator die verantwoordelijk is voor de uitvoering en het centrale e-mailadres waarmee dit bij Nijmegen Klinkt bekend moet zijn.
Vul Nee in als u zeker weet dat u met editie 2020 niet meedoet, maar in de toekomst wel geïnformeerd wil worden. Vult u Misschien in als uw project nog in ontwikkeling is en past u dit later aan naar Ja, doch uiterlijk voor 10 januari 2020.
Als uw organisatie niet is ingeschreven bij de KvK of bij notaris gevestigd dan vult u hier 'Niet van toepassing' in
Dit is de naam waarmee uw gezelschap in het programma komt. Dit is bijvoorbeeld handig als deze afwijkt van de algemeen bekende naam, een project of naam van de samenwerking met een ander gezelschap..
Hier vult u de voornaam in van de eigenaar, voorzitter of vertegenwoordiger van de organisatie.
Hier vult u het tussenvoegsel (bijv. 'van der') in van de eigenaar, voorzitter of vertegenwoordiger van de organisatie.
Hier vult u de achternaam in van de eigenaar, voorzitter of vertegenwoordiger van de organisatie.
Als de gegevens van de contactpersoon voor Nijmegen Klinkt anders zijn dan vult u de contactgegevens in van uw contactpersoon voor Nijmegen Klinkt .
Wat is het webadres waar bezoekers u online kunnen vinden? Begin het webadres altijd met https://www. of http://www. en het is de algemene naam van uw site.
Hier vult u het adres van de Facebook-pagina van uw organisatie in, dat is https://www.facebook.com/...
Vult u hier ja in als u binnen uw geledingen aparte groepen heeft die onder eigen naam deelnemen, maar binnen uw organisatie vallen.
Vult u hier de namen van uw ensembles die afzonderlijk optreden, maar onder uw organisatie vallen. Zij hoeven zich niet afzonderlijk in te schrijven.
Vult u hier de namen in van de personen en gezelschappen waarin zij spelen t.b.v. de programmering. Wij kunnen rekening houden met andere optredens, maar dit is geen garantie.
Wij overwegen een spreiding van het programma. Wilt u op zaterdagavond optreden?
Email Marketing Powered by Mailchimp